Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Voedingsadvies

Een gezond eet- en bewegingspatroon zijn helaas niet meer vanzelfsprekend in onze moderne samenleving. Steeds meer mensen ondervinden daar de gevolgen van. Mannen, vrouwen en kinderen. Bij kinderen komt overgewicht gemiddeld 1 op de 7 keer voor. Als zij hun voedingspatroon vasthouden, lopen ze een grote kans dat ze op hun dertigste ouderdomssuiker hebben.
 
Gewicht verminderen blijkt lastig in de praktijk, maar in theorie vrij simpel: Verbrand meer calorieën dan u binnen krijgt. Maar kan dat op een verantwoorde en gezonde wijze? En hoe zorgt u voor een blijvend resultaat? 
     

Voor wie?

Tot de doelgroep behoren mensen met overgewicht, diabetes patiënten maar ook mensen met ondergewicht. Gezonde voeding is essentieel. 
 
In combinatie met een bewegingsprogramma, wordt u 10 weken gevolgd, begeleid en ondersteund in het behalen van uw doelstelling. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze. Hierdoor merkt u niet alleen dat uw gezondheid verbetert, maar ook uw levenskwaliteit en uw zelfbewustzijn. 

Sportivo onderscheidt zich nog eens extra, doordat de voorafgaande metingen worden uitgevoerd met volledig medisch erkende apparatuur. 
 
Aanmelden kan bij de receptie van Sportivo Healthcenter. 
 
Meer weten? www.mate2befit.nl