Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Medisch fitness

Medisch fitness kan van belang zijn voor mensen met problemen aan het bewegingsapparaat (bv. Sportblessures, rugklachten, nek-schouderklachten, bekken-klachten, knieklachten of hart- en longklachten.Wij richten ons op klachtenpreventie en beweginsadvies, maar ook op revalidatie en reïntegratie. 
 
Tijdens de medisch fitness staat de individuele persoon centraal en samen met de persoon in kwestie stellen wij, na een analyse van het gezondheidsprobleem, uw persoonlijke doel(en) vast. U kunt bijvoorbeeld denken aan een betere conditie, meer kracht, beter kunnen lopen, de arm weer normaal kunnen gebruiken etc. 
 
Om uw persoonlijke doel te kunnen bereiken moet vooraf goed uw gezondheidsprobleem of uw klachten in relatie tot uw belastbaarheid in kaart worden gebracht om provocatie of overbelasting te voorkomen, vervolgens wordt hierop uw belastingsniveau bepaald. Dit doen we gedurende een persoonlijke intake. 
 
De algemene doelstelling van de Medisch fitness is om u zo te begeleiden dat u spoedig zelfstandig kunt trainen en verantwoord kunt doorstromen naar de reguliere fitness of een andere sport van uw interesse. 
 
Medisch fitness word binnen Sportivo Healthcenter uitgevoerd door een Medical fitness instructeur. Tevens is training alleen volgens afspraak. 
 
Voor meer informatie neem contact met ons op.