Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

> Zumba

Zumba

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip-Hop.

> Yoga

Yoga

Yoga is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken. 

> Hip hop

Hip hop

Hip hop is een uit America overgewaaide vorm van dansen. Het is (zoals de naam al doet vermoeden) de dansstijl van de straat. Hip hop is een swingende manier van bewegen, die je met elkaar doet op lekkere funky muziek.

> Spinning®

Spinning®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. 

> Pilates

Pilates

Pilates is een trainingsconcept, ontwikkeld door de legendarische Joseph H. Pilates, welke er op gericht is het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. 

> Kids judo

Kids judo

Al vanaf 5 jaar tot met 12 jaar kunnen kinderen bij Sportivo terecht voor judo. De kinderen leren op speelse wijze de elementaire vormen van bewegen zoals: lopen, kruipen, duwen, trekken, balanceren, rollen, vallen en opstaan. 

> Kids-fitness

Kids-fitness

"In de media hoor je steeds meer over het feit dat de kinderen van nu veel te zwaar zijn. Kids-Fitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding. 

 

> BURN®

BURN®

BURN® is de ultieme workout voor de Body U Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, strak en mooi lichaam: cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining. 

> Body Kick

Body Kick

Body Kick is een groepsles, waarin gevechtstechnieken van verschillende vechtsporten worden samengevat. De hele work-out (55 minuten) wordt uitgeoefend op meeslepende muziek waardoor je heerlijk kan uitleven op een kick-bag. 

> BODYPUMP®

BODYPUMP®

BODYPUMP® is de snelste manier om een betere conditie te krijgen en lichaamsvet te verbranden. Je traint je spieren met gewichten. BODYPUMP® is voor iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic-workout. 

> BODYATTACK®

BODYATTACK®

BODYATTACK® is een eenvoudige, maar zeer intensieve groepsworkout op muziek, die uiterst geschikt is voor alle fitness-niveaus. De pittige trainingsbewegingen zijn gericht op fitheid en het trainen van zowel het bovenlichaam als het onderlichaam. 

> XCORE

XCORE

De Xcore is een innovatie op het gebied van sport, fitness en revalidatie.

> GRIT STRENGTH

GRIT STRENGTH

Grit Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen bejoorlijk aanpakt met gebruik van de Les Mills barbell, gewichten en een step.