Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

> Cardiofitness

Cardiofitness

Bij CARDIOFITNESS staat de hartslag centraal en wordt gebruik gemaakt van speciale, op CARDIOFITNESS gerichte apparatuur zoals de loopband, de stepmachine, het roeiapparaat en de fiets. 

> Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Fitte werknemers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel en zijn productiever. Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn immers het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf. 

> Jeugdfitness

Jeugdfitness

Sportivo Healthcenter heeft voor de jongeren van 13 tot 16 jaar tegen een speciaal tarief van € 23,80 per maand een fitnesstraining ontwikkeld. Er kan namelijk één keer per week getraind worden tussen 15.00 en 17.30 uur en in de weekenden. 

> Senioren fitness

Senioren fitness

Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. 

> Medisch fitness

Medisch fitness

De algemene doelstelling van de Medisch fitness is om u zo te begeleiden dat u spoedig zelfstandig kunt trainen en verantwoord kunt doorstromen naar de reguliere fitness of een andere sport van uw interesse.