Voel je thuis, voel je fit!  Bel voor info: 0165 - 315773

Cardio Fitness

FITNESS is in principe een verzamelnaam voor allerlei sportvormen die als gezamenlijk doel hebben om uw gezondheid, uithoudingsvermogen en algehele gesteldheid op een gewenst niveau te brengen. Bij Sportivo Healthcenter onderscheiden wij op hoofdniveau twee fitnessvormen: individuele fitnesstraining en groepslessen. 
 
Bij de individuele fitnesstraining werk je aan je lichaam met een uitgekiend trainingsprogramma, dat uitvoerbaar is op een tijd die bij je past. Je werkt aan je lichaam met weerstandsmachines, losse gewichten of conditionele apparatuur. Het programma is op jouw lijf geschreven en dient om jouw doelen te bewerkstelligen of die nu bestaan uit spierversteviging, conditie-verbetering, afvallen of juist aankomen. 
 

Wat is (CARDIO)FITNESS?

Bij CARDIOFITNESS staat de hartslag centraal en wordt gebruik gemaakt van speciale, op CARDIOFITNESS gerichte apparatuur zoals de loopband, de stepmachine, het roeiapparaat en de fiets. 
 

Voor wie is Fitness bedoeld?

Fitness is voor iedereen geschikt, of je nu jong of oud bent, man of vrouw, beginner of gevorderde, wel of niet een sportverleden hebt of mogelijk lichamelijke klachten hebt. Het programma wordt altijd op jouw behoeftes en mogelijkheden aangepast.